MIN ALMANAKK

 • Skrevet 06.03.2015
 • Klokken 09:15

God morgen! i fem uker nå har vi hatt et prosjekt på skolen, der vi kunne lage så og si hva vi vil. Jeg valgte å lage min egen Almanakk, og blei ferdig igår. Men idag er innleverings dagen, og skal levere denne boken. En dagbok, med bilder av meg og søsteren min, og Victoria Secrets bakgrunn. Veldig handy å ta med seg over allt, siden den er så liten, men fortsatt stor nokk plass til å skrive i den. Veldig rosa og jentete, egentlig så kan hvem som helst, i hva som helst alder hatt en sånn. Er ikke en dum idè dette her. Jeg får ikke brukt min Almanakk før 2016,så må nokk legge den på vent sånn at jeg ikke er slitt når jeg endelig kan bruke den. 
Som jeg sa, så er jo dette et skoleprosjekt, og noe jeg fordyper meg i. Så jeg vil vite deres mening. Om jeg hadde selgt dette produktet, (men selvfølgelig, med andre bilder enn megselv og søsteren min) ville dere kjøpt den da? Er dette noe jeg kunne begynt å jobbe med, som en vanlig jobb?

Legg igjen en kommentar, men din mening om Almanakken og om dette er noe jeg kunne jobbet med?


kommentarer: 7Details

 • Skrevet 16.01.2015
 • Klokken 11:52
kommentarer: 4PFO

 • Skrevet 02.12.2014
 • Klokken 11:32

Heeii!! Nå er jeg nettopp kommet opp igjen til timen etter å ha tatt bilder til noe vi kaller PFO. PFO er prosjekt til fordypning som gir oss elever muligheten til å fordype oss og prøve ut enkelte eller flere sider av faget innenfor utanningsprogrammet. På denne måten får vi elever erfaringer utenom det vanlige, faglige. Her på LAX VGS skal vi jobbe med PFO i 4+5 uker i strekk. Dette gjør vi hvert halvår. Jeg kom innpå journalistikk og webdesig. Som vil si at jeg får jobbe med bloggen min, og jeg har laget meg en ekstra blogg, der jeg lager mine egene bloggdesign, så om det blir noen bra design, kan det hende jeg selger de til dere som vil ha nye design. Akkurat nå holder jeg på med et design til www.MammaTilNA.blogg.no

WOW! Det blei litt fagelig skrevet av meg. Men jornalistikk læreren min skal lese dette. Bildene i dette innlegget er også til læreren. Men det kommer senere blogg headere jeg skal levere. Så om dere har lyst på header som jeg kan bruke til skole prosjekt og dere kan bruke på bloggen, så er det bare til å ta kontakt. Og om du bor i Bergen området og ikke har noen bra bilder du vil bruke. Så kan jeg ta bilde av dere til headeren i skoletiden. Bare kontakt meg på eposten min desireekallestad@hotmail.com

Elever fra Laksevåg som modell


kommentarer: 2Skole dagen

 • Skrevet 18.11.2014
 • Klokken 16:12

Idag har vi hatt forevisning (tror jeg det heter) på skolen. Var en ganske så rolig og avslappende dag, det følte jeg at jeg trengte. Er så sliten etter lange skoledager. Som dere sikkert har lagt merke til, så er jeg veldig mye med Juliane på skolen. En utrolig herlig jente, jeg kommer godt over enns med. Føler jeg har kjent hun kjempe lenge, men vi hadde aldri snakket sammen før vi begynte på VGS. Alle bildene fra idag er tatt med iPhonen, så de er ikke så bra. Tok et bilde jeg syntes var ganske søtt da, og angrer litt på at jeg ikke tok de med kameraet mitt. Det er det bilde nede i høyre hjørne, der jeg holder Daniel i hånden. Er vi ikke søt? He-he! Neida :) Ta en titt innom bloggen imorgen og, om du vil se gøye bilder fra morgendagen, skal se om jeg får til en video også, men kan ikke love noe. Håper alle dere søte lesere har hatt en fin dag, og får fortsatt en fin kveld videre. Så blogges vi imorgen


kommentarer: 0Skole Vlog

 • Skrevet 17.11.2014
 • Klokken 14:52

På vei opp fra gymmen


kommentarer: 0School day in photos

 • Skrevet 15.11.2014
 • Klokken 01:48


kommentarer: 2Unødvendige og dumme kommentarer

 • Skrevet 06.11.2014
 • Klokken 23:05

Hei. Jeg har nettopp sperret kommentarfeltene og gjort sånt at jeg må godta spørsmålene, før de kommer du på bloggen. Grunnen til dette er fordi jeg får ofte unødvendige og dumme kommentarer. Selvfølgelig, får jo fine og. Men er ikke alltid enkelt å legge vekt på det positivet og se vekk fra det negativet. Fordi, det negativet er det som sårer, og det fører til å bli husket. Jeg fikk en kommentar der det stood "hvorfor snakker du stygt om Toki og Othmane?", eller det stod hvertfall noe sånt.. Jeg vil bare svare på det uten at det blir noe styr.. Meg og Othmane hadde en liten "krangel" vet ikke hva han sier til dere. Men akurat det bryr jeg meg ikke om. Han får styre på. 
Det jeg ikke likte med hva du/dere sa var "Toki", hallo? Når har jeg snakket stygt om Toki? Jeg har alltid sagt at Toki og Samie er en av de morsomste i klassen. Så hadde vært fint om du/dere ikke kunne gå rundt å si at jeg sier sånt. Som jeg ikke har. For det kan ødelegge mye for en person, og jeg har ikke gjort noe for å fortjene det.
kommentarer: 3Lille søss med på skolen

 • Skrevet 02.11.2014
 • Klokken 01:24

Heei søte lesere!!

På fredagen var lillesøster (Lykke) med meg på skolen for å ta noen bilder. Trodde det skulle bli kjempe slitsomt å ha henne med, men det var det ikke. Hun er kjempe snill og glad neste heletiden. Hun fikk også ganske så mye oppmerksomhet og mange som ville være med hun. Tror hun stor koste seg.  
kommentarer: 0Travle skoledager

 • Skrevet 28.10.2014
 • Klokken 09:53

Heeii!! Føler meg kjempe trøtt og sliten fortiden, ettersom dagene på skolen er blitt kjempe lange, føler jeg. Hver dag etter skolen har jeg reist rett hjem og lagt meg til å sove. Jeg som pleide å være full av energi og var kjempe aktiv etter skolen. Blir jo bare mer sliten etter hver dag som går, motivasjonen min for både skole og blogg er ganske lavt nede. Så etter skolen idag har jeg tenkt å sette meg ned, jobbe med skole arbeid og lage meg en timeplan, så jeg har litt orden og får gjort alt jeg skal.

Det nærmer seg Halloween og har ikke noe Halloween stemning i det heletatt, jeg er helt inni jul nå fortiden, og er helt klar. Har allerede begynt å kjøpe julegaver. He-he!! OPS! Kanskje litt tidlig. Men har tatt noen Halloween bilder på skolen, for å få litt Halloween stemning på bloggen da. He-he!! Høres helt rart ut at jeg må ha en timeplan for å orke å fullføre dagen.

Disse bildene er ikke fra idag, men har ikke delt de før nå


kommentarer: 0Byen med klassen

 • Skrevet 15.10.2014
 • Klokken 23:16

Heihei!
Det at jeg valgte å gå media og kommunikasjon var det beste valget jeg har tatt opp igjennom alle skoleårene mine. For noen uker siden var vi i byen for å ta bilder av Nygårdsparken. Vi reiser mye rundt og tar bilder, og går på kino og masse gøyt, vi sitter ikke bare inne i timen og skriver. De eneste fagene vi har er Norsk, Engelsk, Matte og Naturfag. Tror jeg skal fortsette på denne linjen og bli fotograf eller noe lignende. Legg gjerne igjen en kommentar om hva dere syntes om bildene :) 


(Tobias som modell)Ha en fortsatt god kveld til dere som er våken


kommentarer: 0hits