Shopping on my birthday

  • Skrevet 10.02.2015
  • Klokken 10:12

Heeii skjønninger! Hadde en super bursdag igår med Ruben, Victoria og Kim. Blei litt mye shopping følte jeg, men hver gang jeg går å shopper bruker jeg så mye penger på masse unødvendig eller ting jeg virkelig ikke trenger. Som ny veske, den jeg hadde var jo super fin, men bare følte for å kjøpe en ny en.

Dagen begynte med en sykt gøy dag på skolen i fotostudioet som dere ser lengre ned i innlegget, der jeg viser min nye jakke. Etter en dag på skolen reiste jeg hjem og spiste med familien og Ruben. Fikk også en kjempe fin tegning av lillesøss (1år) i bursdags gave av henne. Utover dagen reiste jeg og Ruben til Sartor Senter, møtte Victoria og Kim for å shoppe litt og spise, var også en liten tur innom Tremor, på lovsangskveld, men fikk desverre ikke vært der mer en et kvater.

Idag tok jeg og Juliane noen bilder av klærene og vesken jeg kjøpte. Og senere kommer det "Whats in my beautybag" innlegg, der noe er nytt fra igår. 

Genser fra Gina Tricot, 
Skjørt fra Cubus,
Veske fra Gina Tricot,

Det er mange som har spurt hvor jeg kjøpte Jeffrey Campbell skoene mine. De er egentlig gammal, har hatt de en stund nå, men jeg kjøpte de hvertfall på DNA

kommentarer: 3New inn

  • Skrevet 09.02.2015
  • Klokken 14:23


Heei igjen dere, ville bare vise dere en ny jakke jeg vill av mamma idag!! Det er en NorthPeak jakke. Kjempe fornøyd, kommer til å bli mye brukt, nå når Bergen har då kaldt og vått vær. 


kommentarer: 3Dagens kjøp

  • Skrevet 18.10.2014
  • Klokken 01:06

Ææh, ny joggebukse har så stor glede! Jeg var så heldig å få med meg denne deilige joggebuksen hjem fra shopping med beste kompisen. Jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd. Buksen er så behagelig, og faktisk ganske fin! Så det er noe jeg kan bruke på mine slappe dager, til og med på skolen. Det er egentlig en helt vanlig joggebukse, men jeg har ikke eid en så fin joggebukse på lenge, jeg har bare lånt av venner. Så nå har jeg fått min egen, takk til deg Ruben.

Hinn dagen kom jeg hjem fra skolen med smerter i magen, da beste kompisen min fikk vite det syntest han så synd i meg at han kom med blomster og sjokolade. Jeg elsker blomster! SERIØST, blir så glad når folk gir meg blomster, det har mye betydning, for meg da hvertfall, he-he!! 

Når jeg kom hjem fra shopping slo jeg meg ned med julebrus og såg en film, med tente lys og fineste blomstene ved siden av meg. For en herlig dag. 


Hva syntes du om joggebukser? Bruker du det på skolen?

Blei en litt sein kveld for meg. Klokken er allerede 00:15, heldigvis får jeg sovet en stund imorgen. Men anyways, håper dere har hatt en fin dag. Så blogges vi !


kommentarer: 1hits