Aktiv365

  • Skrevet 12.02.2015
  • Klokken 12:22

Heeii skjønninger! Det er sikkert litt sent inn i mnd, men ut Februar har Aktiv365 tilbud på bare 99,- verdien er egentlig 1480,- fordi du får med en PT-time, en kroppsanalyse og dette er bare 99,- ut Februar, syntes ikke du det er verdt det? Jeg syntes det er ett supert tilbud. Er det virkelig så lett og billig, å ha det gøyt? Om du er en av de som syntes det er viktig å ha et godt fellesskap rundt deg mens du trener, da er Aktiv definetift stedet for deg. Jeg stor koser meg her, både på jobb og på trening. Masse kjekke folk med humor og glede. Og har du barn? da er det bare til å droppe de av hos meg, eller kolegaene mine i MiniAktiv. Vi passer godt på ditt barn, og leker masse med de. Noen ting som kanskje blir viktig for dere å vite er at MiniAktiv tar imot barn fra 6 uker til 9 år. Vi har også noe som heter Born to move for barna. Men mer informasjon om dette, finner du på nettsiden HER!


Håper alle har en fin dag videre. Så blogges vi igjen om ikke så lenge :)


kommentarer: 0Tremor

  • Skrevet 20.01.2015
  • Klokken 21:02

Heeii skjønninger. Siden jeg ikke har skrevet så mye på bloggen på en stund, så tenkte jeg at jeg skulle delen en viktig ting i livet mitt. Altså mitt hjemsted. For dere som ikke er kristen eller har noe imot kristendommen så trenger dere ikke lese videre. Dette er mest for de som er litt mer "open minded" og tar sjanger og sattser litt mer. 


Som de fleste vet er jeg kristen. Hver Mandag går jeg på noe som heter Bacement og hver Fredag går jeg på Tremor. Men i dette innlegger blir det bare Tremor jeg snakker om :) 

TremorXpand er ungdomsarbeidet i Tremorkirken for oss mellom 13-19 år. Vi er en gjeng unge mennesker som tror at kirken skal være et sted som bringer det beste ut av hver enkelt. Altså vi er ikke en stats kirke, der mann går hver Søndag i Gudstjeneste, og hører på Presten. TremorXpand, er mer til for oss ungdommer,
Et sted hvor mennesker blir sett, der alle trives og utvikler et sunt og godt forhold til både Gud, andre mennesker og segselv.

I bunn og grunn ønsker vi tre ting:
Kjenne Gud, - Han som har skapt oss og alt som er til. Kjenne og forstå hvem Jesus egentlig er, hva han har gjort og hva det betyr for livene våre i dag.
Dele livet sammen med hverandre i hverdagen. Ikke overfladisk og uærlig, men ekte, oppriktige og dype relasjoner.
Påvirke samfunnet rundt oss. Bry oss og bety en forskjell i menneskers liv på Sotra (altså her Tremor holder sted). Være med å gi, tjene og påvirke.

Vi samles hver Fredag kl 20:00 på Straume, over lekeland og hver Søndag kl 19:00 på Ågotnes i gymsalen ved svømmehallen. 

Mye av det jeg har skrevet om Tremor står også på Facebook siden deres. Men om dere bor på Sotra eller i nærheten av Sotra, så anbefaller jeg dere virkelig i komme. Jeg ser og føler det at noen ungdommer har feilt inntrykk av det å være kristen. Det er mange som tror at det å være kristen er kjempe kjedelig, der mann må sitte i kirken en søndags morgen og høre presten tale. Men det mange ikke forstår er at det ikke handler om å sitte å kjede seg, men at mann bruker tid med Gud.

Greit, jeg kan innrømme at jeg ikke går i kirken på Søndager, og sitter å høre på en prest mase om noen jeg ikke forstår, og det forstår jeg at dere syntes er kjedelig. Det gjør jeg også, men Tremor er helt annerledes. Så ta sjangsen å gå. Du kommer til å digge det. Og det er for alle! Om du ikke er kristen, eller er kristen!!


kommentarer: 0hits