JULETIDEN

 • Skrevet 27.12.2014
 • Klokken 11:23

God morgen dere søte :) En ny dag i vente og idag åpner butikkene igjen, etter enda en juledag. Tiden flyr så fort forbi, det er helt sykt. Men merker godt, at jeg ser frem til skolen starter igjen og jeg får vært med Juliane. Håper og tror det blir mer blogging for oss begge. Maybe video og? Men vet ikke helt når det blir.

Planene mine for dagen er å ta meg en shoppings tur med venninnen min og rydde i klesskapet. Håper dere får en kjempe fin dag. Og ta gjerne en tur innom bloggen min senere idag. Da kommer innkjøps innlegget. Og kanskje litt mer. LOOVE YOOU LOOTS folkens.

 

 


kommentarer: 1BILDEDRYSS FRA JULAFTEN 2014

 • Skrevet 26.12.2014
 • Klokken 02:18


kommentarer: 1Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær

 • Skrevet 15.12.2014
 • Klokken 11:59

OÆÆ SNØØ!! Nå kan jeg med hånden på hjerte si at julen er kommet til Bergen. Blir så glad av å se snøen, for da vet jeg at alle barna gleder seg til å leke, ake og stå på ski. Så for dere voksene, håper dere har tatt vinterdekk på bilen, og er klar for glatte veier. JULEN ER HER. Pakk frem vinter klær, varme ytettøy og kos dere skikkelig. Dette er favoritt årstiden min. Syntes den er så koselig, når alle familier samles og koser seg.

Bare et lite tips fra meg. Ta med dere barna på hytten eller hvertfall opp på fjellet og la de leke i snøen, drikke kakao mens de ser på koselige juleserier på TV. Ahh, så herlig det er med jul.


kommentarer: 0ChrissRub

 • Skrevet 15.12.2014
 • Klokken 11:29

Heeii!! Ville bare dele noen to super kjekke YouTubere med dere. De er to tvillinger med navn Ruben og Christoffer Hjørnevik AKA ChrissRub. De er født og oppvokst her i Bergen. To veldig humoristiske gutter, som bare elsker å ha det gøyt!! De setter virkelig et smil rundt munnen min, og tviler ikke et sekund på at de ikke gjør det samme med dere. 

Mann tenker ofte negativt om "kjente" folk, og mann tror kanskje de er litt høy på segselv, men ikke disse guttene. De gjør virkelig alt for at andre rundt dem skal ha det bra. Og har du lyst å få tak i de eller stille de noen spørsmål, så svarer de med glede.

Håper du liker disse guttene like mye som jeg gjør. Og tror nokk de hadde blitt super glad om dere Abonnerer de. Om du trykker på bildet, så kommer du rett inn på YouTube kanalen deres.

Kan slenge med en video til dere :) 


kommentarer: 0Musikk ATM

 • Skrevet 07.12.2014
 • Klokken 21:52


kommentarer: 3Gårsdagsen outfit

 • Skrevet 05.12.2014
 • Klokken 10:24
kommentarer: 4Be the right one

 • Skrevet 04.12.2014
 • Klokken 23:41

Heeii dere søte!!♥ Hvordan har DU det? Tenk for deg selv, og svar helt ærlig til degselv. Hvordan har du det egentlig? Er du glad/lykkelig? Jeg håper du har det bra og lever godt med vennene dine. For jeg tenkte jeg skulle skrive et fint innlegg om hvor viktig det er å ha et godt forhold til venner. Jeg har 2 venninner jeg sier absoult ALT til, og er så takknemelig for at jeg har de med meg uansett hva situasjon jeg er i. Men det jeg vil legge mest vekt på er at du selv er en GOD venn.

Når du går på skolen, ser du folk som sitter alene? Jeg vedder på at alle barneskoler, ungdomskoler og vidergående har minst 1 person som alltid sitter alene og ikke har noen venner å snakke med, være med eller leke med. Det er faktisk utrolig trist, tenk om det hadde vært deg? eller kanskje det er deg. Så fra nå av, hvis jeg ser noen sitte alene, så skal jeg gå bort til de og starte en samtale. Om det er du som sitter alene i alle friminutt og timer, ikke hold tilbake når folk prøver å snakke med deg. De fleste vil nokk bli kjent med deg.

Jeg har aldri selv vært helt alene uten venner. Men jeg har vært i en periode der jeg stengte ute ganske mange og nå angrer jeg på det, for noen av de mast jeg helt kontakten med. Men nye venner kommer å går. Mine to beste venninner er Juliane og Victoria, 2 utrolig herlige jenter som ALLTID får meg til å smile når jeg ikke helt er i humør. Men husk nå, ikke let etter de perfekte venner, hver en selv. Ikke si ting videre, støtt de uansett hva, men samtidlig gjør det rette. Om det de har gjort er feil, eller gale, gi de beskjed. Men på en fin måte, samtidig dom du forstår de. Det er UTROLIG viktig i et godt vennskap.Tusen takk for at du leste dette innelgget. Og håper dere tar det til dere. Og igjen ikke let etter de rette vennene. HVER den rette vennen. Samme når det gjelder kjæreste. Både jenter og gutter leter etter "the right one". Men har dere noen gang tenkt på hvor viktig det er å heller være den rette selv?


kommentarer: 3Dagens outfit (03.12.14)

 • Skrevet 03.12.2014
 • Klokken 13:28
kommentarer: 5PFO

 • Skrevet 02.12.2014
 • Klokken 11:32

Heeii!! Nå er jeg nettopp kommet opp igjen til timen etter å ha tatt bilder til noe vi kaller PFO. PFO er prosjekt til fordypning som gir oss elever muligheten til å fordype oss og prøve ut enkelte eller flere sider av faget innenfor utanningsprogrammet. På denne måten får vi elever erfaringer utenom det vanlige, faglige. Her på LAX VGS skal vi jobbe med PFO i 4+5 uker i strekk. Dette gjør vi hvert halvår. Jeg kom innpå journalistikk og webdesig. Som vil si at jeg får jobbe med bloggen min, og jeg har laget meg en ekstra blogg, der jeg lager mine egene bloggdesign, så om det blir noen bra design, kan det hende jeg selger de til dere som vil ha nye design. Akkurat nå holder jeg på med et design til www.MammaTilNA.blogg.no

WOW! Det blei litt fagelig skrevet av meg. Men jornalistikk læreren min skal lese dette. Bildene i dette innlegget er også til læreren. Men det kommer senere blogg headere jeg skal levere. Så om dere har lyst på header som jeg kan bruke til skole prosjekt og dere kan bruke på bloggen, så er det bare til å ta kontakt. Og om du bor i Bergen området og ikke har noen bra bilder du vil bruke. Så kan jeg ta bilde av dere til headeren i skoletiden. Bare kontakt meg på eposten min desireekallestad@hotmail.com

Elever fra Laksevåg som modell


kommentarer: 2Pepperkake baking på Tremor

 • Skrevet 01.12.2014
 • Klokken 22:59

(bilder)


kommentarer: 21. Desember

 • Skrevet 01.12.2014
 • Klokken 10:12

Det er helt ekstremt hvor fort tiden flyr. 1.Desember er allerede her. Jeg er kjempe klar for julen nå. Men er heldigvis ikke så mange dager igjen. Følelsen av å åpne kalender hver dag gjør det bare enda spennende og koseligere. Håper mange av dere var fornøyd med ønskeligsten jeg la ut, for en stund siden. Kanskje noe av tingene kom på deres ønskeliste også? Ha en koselig og minnerik desember allesammen! Så blogges vi snart 

 


kommentarer: 1hits