My loss

 • Skrevet 24.11.2014
 • Klokken 19:28

Hei søte. Er en stund siden sist nå. Jeg har desverre muste minnekortet til kamera mitt, og derfor har jeg ikke blogget. Syntes selv det er kjedelig med innlegg uten bilder. Tror jeg skal kjøpe nytt imorgen, så får vi se om det blir blogging da. Er det noe dere vil jeg skal blogge om forresten?
kommentarer: 2Skole dagen

 • Skrevet 18.11.2014
 • Klokken 16:12

Idag har vi hatt forevisning (tror jeg det heter) på skolen. Var en ganske så rolig og avslappende dag, det følte jeg at jeg trengte. Er så sliten etter lange skoledager. Som dere sikkert har lagt merke til, så er jeg veldig mye med Juliane på skolen. En utrolig herlig jente, jeg kommer godt over enns med. Føler jeg har kjent hun kjempe lenge, men vi hadde aldri snakket sammen før vi begynte på VGS. Alle bildene fra idag er tatt med iPhonen, så de er ikke så bra. Tok et bilde jeg syntes var ganske søtt da, og angrer litt på at jeg ikke tok de med kameraet mitt. Det er det bilde nede i høyre hjørne, der jeg holder Daniel i hånden. Er vi ikke søt? He-he! Neida :) Ta en titt innom bloggen imorgen og, om du vil se gøye bilder fra morgendagen, skal se om jeg får til en video også, men kan ikke love noe. Håper alle dere søte lesere har hatt en fin dag, og får fortsatt en fin kveld videre. Så blogges vi imorgen


kommentarer: 0Skole Vlog

 • Skrevet 17.11.2014
 • Klokken 14:52

På vei opp fra gymmen


kommentarer: 0The heart wants what it wants

 • Skrevet 15.11.2014
 • Klokken 12:29

Denne sangen sier vell litt om hva jeg føler akkuratt nå. Har dere en sang dere virkelig føler er skreve for dere? Del gjerte sangen i kommentarfeltet


kommentarer: 0School day in photos

 • Skrevet 15.11.2014
 • Klokken 01:48


kommentarer: 2Mixed feelings

 • Skrevet 15.11.2014
 • Klokken 00:54

Hei søte lesere. Idag har ikke vært så lett for meg, litt opp og ned i humøret. Skal ikke gå så langt inn på meg og Ruben sitt private forhold. Men idag gikk det skikkelig gale. Jeg mast han som både venn og kjæreste. Det kommer nokk ikke til å skje noe med oss igjen. Må innrømme at jeg er ganske lei meg, men har hatt fantastiske folk rundt meg idag som har fått meg glad. Gruer meg litt til å legge meg, for det er da mann begynner å tenke så mye, MEN jeg få vell gjøre alt jeg kan for å ikke tenke på han. Så vi kan heller bytte tema og snakke om hva jeg har gjort idag!!

Når jeg var på vei hjem fra skolen idag, så møtte jeg Victoria og var med hun hjem. Der vi gjorde hos klar til Tremor. Det er et Kristen møtested for ungdomer. Der det er en "konsert" og de taler om Jesus og Gud. Har ikke snakket om dette på bloggen før. Fordi jeg ikke har hatt planer om at dette skal være en sånn kristen blogg, der jeg blogger om Gud og Jesus og ting som det. Men tenkte dette innlegget kunne ha det med. Dette ungdomsmøte er hver Fredag. Jeg syntes det er kjempe koselig, med masse venner der, og et godt miljø. Det starter med en mini konsert, der noen fra Tremor synger. De er så super flinke. Idag satt jeg helt framme for å høre på Simon (kompisen min), siden han sang. Fikk uheldigvis ikke filmet det :( Men han var så utrolig flink! Skulle ønske alle dere kunne hørt han! APLAUS for Simon!! 

Det var egentlig dagen min etter skolen. Kommer et innlegg om hva jeg gjorde på skolen snart. 

Her er noen nydelige bilder av meg og min nydelige Victoria 
kommentarer: 0Victoria Secret Feber

 • Skrevet 13.11.2014
 • Klokken 15:07

Heihei, nå er det en stund siden jeg har droppet inn et nytt innlegg til dere folken. Tenkte jeg skulle fortelle dere litt om Victoria Secret "feberen" jeg har fått. I det siste har jeg fått helt dilla på Victoria Secret. Jeg er innom nettbutikken deres hver dag, og finner meg alltid noe nytt jeg har lyst på. Jeg har rett og slett blitt avhengi av det. De har så masse fint, som jeg ønsker meg. Så sliter dere med å finne på noe dere kan ønske dere. Eller hva du kan kjøpe til en venninne, så har Victoria Secrets perfekte gaver. Mann tenker kanskje Victoria Secrets er for dyrt til å kjøpe til en venninne. Men de har faktisk samlet 3 lukter av body sprayene og 3 lukter av body loation å lag det til en kitt som bare koser rundt 200 norske kroner. Men selvfølgelig, koster jo litt å få det sendt til Norge.


kommentarer: 3Unødvendige og dumme kommentarer

 • Skrevet 06.11.2014
 • Klokken 23:05

Hei. Jeg har nettopp sperret kommentarfeltene og gjort sånt at jeg må godta spørsmålene, før de kommer du på bloggen. Grunnen til dette er fordi jeg får ofte unødvendige og dumme kommentarer. Selvfølgelig, får jo fine og. Men er ikke alltid enkelt å legge vekt på det positivet og se vekk fra det negativet. Fordi, det negativet er det som sårer, og det fører til å bli husket. Jeg fikk en kommentar der det stood "hvorfor snakker du stygt om Toki og Othmane?", eller det stod hvertfall noe sånt.. Jeg vil bare svare på det uten at det blir noe styr.. Meg og Othmane hadde en liten "krangel" vet ikke hva han sier til dere. Men akurat det bryr jeg meg ikke om. Han får styre på. 
Det jeg ikke likte med hva du/dere sa var "Toki", hallo? Når har jeg snakket stygt om Toki? Jeg har alltid sagt at Toki og Samie er en av de morsomste i klassen. Så hadde vært fint om du/dere ikke kunne gå rundt å si at jeg sier sånt. Som jeg ikke har. For det kan ødelegge mye for en person, og jeg har ikke gjort noe for å fortjene det.
kommentarer: 3Ønskeliste

 • Skrevet 05.11.2014
 • Klokken 22:56

Heeiheei, nå har jeg endelig klart å lage meg en ønskeliste til jul.. Slet en stund med dette fordi jeg følte jeg hadde allt jeg trengte. Noe jeg egentlig har. Derfor blir det vanskelig å kjøpe julegave til meg, men nå har jeg lagd en ønskeliste som dere i familien min kan trykke innpå å se. Veldig mye av ønskene mine er fra VictoriasSicrets og derfor må mann bestille dette på nett. 1) Travle Brush Set HER!
2) Four-piece Travle Case HER!
3) Mist and Loation Gift Set HER!
4) Scandalous Gift Box HER
5) Scanted Cansle Gift Set HER
6) Pink Musk Scented Cansle HER


1) New Balance Blå
2) Nice Air Max

Alle disse MakeUp Casene, får du kjøpt på Ebay HER

 


kommentarer: 2Spørsmålsrunde #1

 • Skrevet 05.11.2014
 • Klokken 19:52Se også www.JulianeJorn.blogg.no


kommentarer: 0Videoblogg

 • Skrevet 04.11.2014
 • Klokken 11:55

Nå har jeg gjort det kleineste i mitt liv!! Lagd en video blogg. Planen er egentlig å begynne å lage flere, men jeg suger jo til det. Så blir litt kleint de første gangene, men jeg får bare leve med det og håpe på at jeg blir bedre på det.

Dere kan også stille spørsmål på Juliane sinn blogg, ved å klikke HER


kommentarer: 9Inspo

 • Skrevet 03.11.2014
 • Klokken 11:34
kommentarer: 0JEG VIL LESE DIN BLOGG

 • Skrevet 02.11.2014
 • Klokken 23:53

Heeii søte lesere!! Jeg ville først og fremmst takke for alle dere som har vert inne på bloggen min idag. Som dere sikkert har merket så har blogg lysten min vert på topp idag og det tror jeg den vil nå en stund fremover. Så håper alle dere som har vert innpå idag, kommer til og fortsette med det. Kanskje det blir noen videoer og etter hvert.
Men igjen, tusentakk til alle dere som har vert innpå.


Jeg vil også lese deres blogg, kanskje dere blir mine nye favoritter. Nå fortiden så leser jeg veldig mye av Erica Mohn og Aurora Mohn sine blogger. Men har også lyst å bli fast leser på andre sine blogger. Så om dere har blogg, legg igjen bloggen deres i kommentar feltet, så tar jeg meg en titt innom. Hvem vet, kanskje jeg blir fast leser på deres blogg?
kommentarer: 2Dagen i bilder

 • Skrevet 02.11.2014
 • Klokken 23:00


Ta også en titt innom Malin Hammersland sin blogg (hun på bildene)

http://unshakeable.blogg.no/


kommentarer: 0Dagens outfit (02.11.14)

 • Skrevet 02.11.2014
 • Klokken 14:29

kommentarer: 0En liten sneak peek på rommet mitt

 • Skrevet 02.11.2014
 • Klokken 11:15

Heisann dere!

I dag tenkte jeg å vise dere noen bilder fra rommet mitt. Jeg føler egentlig ikke at jeg er ferdig med det, men samtidig er det ikke plass til mer siden det er så lite. Men pappa og mamma holder på å tegne for å bygge ut, og da skal jeg få større rom. Når det er gjort kan jeg lage et rom video, men det blir jo mest sannsynelig en stund til. Av dette lille rommet jeg har nå, så kan det hende det blir et soverom innlegg seinener iløpet av November, og kanskje når det er pyntet i Desember. Skal se hva jeg får til. men her er hvertfall noen bilder av mitt lille rom

kommentarer: 0Hello November

 • Skrevet 02.11.2014
 • Klokken 03:14

HELLO NOVEMBER!
Happy Halloween! Min Halloween i år blei en tur til Bergen Kino, for å se Ringenesherre maraton, men jeg blei desverre ganske syk, så jeg måtte gå før filmene var ferdig. Kjempe trist, jeg som hadde gledet meg til meg og Marlen skulle finne på noe sammen.
 

Men nå er det NOVEMBER! Og Halloween tar slutt. Det er jo egentlig nå mann begynner å telle ned til Jul, eller er det litt tidlig? Jeg ser virkelig fram til Julen, med koselige julekvelder, med baking, kakao, pepperkaker og kake menn, julemusikk og venner! 


kommentarer: 0Lille søss med på skolen

 • Skrevet 02.11.2014
 • Klokken 01:24

Heei søte lesere!!

På fredagen var lillesøster (Lykke) med meg på skolen for å ta noen bilder. Trodde det skulle bli kjempe slitsomt å ha henne med, men det var det ikke. Hun er kjempe snill og glad neste heletiden. Hun fikk også ganske så mye oppmerksomhet og mange som ville være med hun. Tror hun stor koste seg.  
kommentarer: 0hits