Travle skoledager

  • Skrevet 28.10.2014
  • Klokken 09:53

Heeii!! Føler meg kjempe trøtt og sliten fortiden, ettersom dagene på skolen er blitt kjempe lange, føler jeg. Hver dag etter skolen har jeg reist rett hjem og lagt meg til å sove. Jeg som pleide å være full av energi og var kjempe aktiv etter skolen. Blir jo bare mer sliten etter hver dag som går, motivasjonen min for både skole og blogg er ganske lavt nede. Så etter skolen idag har jeg tenkt å sette meg ned, jobbe med skole arbeid og lage meg en timeplan, så jeg har litt orden og får gjort alt jeg skal.

Det nærmer seg Halloween og har ikke noe Halloween stemning i det heletatt, jeg er helt inni jul nå fortiden, og er helt klar. Har allerede begynt å kjøpe julegaver. He-he!! OPS! Kanskje litt tidlig. Men har tatt noen Halloween bilder på skolen, for å få litt Halloween stemning på bloggen da. He-he!! Høres helt rart ut at jeg må ha en timeplan for å orke å fullføre dagen.

Disse bildene er ikke fra idag, men har ikke delt de før nå


kommentarer: 0Dagens kjøp

  • Skrevet 18.10.2014
  • Klokken 01:06

Ææh, ny joggebukse har så stor glede! Jeg var så heldig å få med meg denne deilige joggebuksen hjem fra shopping med beste kompisen. Jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd. Buksen er så behagelig, og faktisk ganske fin! Så det er noe jeg kan bruke på mine slappe dager, til og med på skolen. Det er egentlig en helt vanlig joggebukse, men jeg har ikke eid en så fin joggebukse på lenge, jeg har bare lånt av venner. Så nå har jeg fått min egen, takk til deg Ruben.

Hinn dagen kom jeg hjem fra skolen med smerter i magen, da beste kompisen min fikk vite det syntest han så synd i meg at han kom med blomster og sjokolade. Jeg elsker blomster! SERIØST, blir så glad når folk gir meg blomster, det har mye betydning, for meg da hvertfall, he-he!! 

Når jeg kom hjem fra shopping slo jeg meg ned med julebrus og såg en film, med tente lys og fineste blomstene ved siden av meg. For en herlig dag. 


Hva syntes du om joggebukser? Bruker du det på skolen?

Blei en litt sein kveld for meg. Klokken er allerede 00:15, heldigvis får jeg sovet en stund imorgen. Men anyways, håper dere har hatt en fin dag. Så blogges vi !


kommentarer: 1Stort tema innenfor Media

  • Skrevet 16.10.2014
  • Klokken 08:57

Dere har sikkert hørt om den episoden til Carl fra Roksel.blogg.no. Der han sier at jenter som veier mer enn 50 kg, burde ikke vist seg på stranden. Det blei mye snakk om i media og rundt andre bloggere. Så jeg tenkte jeg skulle fortelle om min mening. Men først vil jeg infomere til dere som ikke har fått det med seg, så har han lagt ut en video på bloggen, der han ber om unnskyldning. (videoen nederst i innlegget). Men tilbake til min mening.

Jeg styntes folk børr tåle litt mer, personelig så tok jeg dette ganske morsomt, ikke sårende. Folk burde ikke ta det så seriøst, det er jo bare ungdommer rundt 14-17(18) år som veier 50 kg (tror jeg), det spørrs jo hvor høy du er. Jeg støtter Carl fult ut, og ler med han. Norske media og folk som tok det til seg, er de vi burde sett ned på, for at de skal lage drama. Jeg  tror ikke det å være kjent blogger alltid er like lett, og folk tar det de skriver litt for seriøst. Ja, unnskyldningen hans var bra nokk. Og det var faktisk kult at han sa det, selv om alt bare var en spør, og u seriøst. Det er ikke alt bloggere skriver som er seriøst eller sant. Noen topp bloggere lever "2 roller", en som blogger og den de selv er. Jeg tror ikke akkurat at TCMN, SofieElise, Rannveig og de andre ROSA bloggerene er så dum og bitch som de skal ha det til på bloggen :) Det er bare for å holde seg på topp listen, de tjener jo faktisk penger på det. 

DET VAR MIN MENING ! Legg gjeren igjen en kommentar der du forklarer hva du syntes om hendelsen


kommentarer: 0Byen med klassen

  • Skrevet 15.10.2014
  • Klokken 23:16

Heihei!
Det at jeg valgte å gå media og kommunikasjon var det beste valget jeg har tatt opp igjennom alle skoleårene mine. For noen uker siden var vi i byen for å ta bilder av Nygårdsparken. Vi reiser mye rundt og tar bilder, og går på kino og masse gøyt, vi sitter ikke bare inne i timen og skriver. De eneste fagene vi har er Norsk, Engelsk, Matte og Naturfag. Tror jeg skal fortsette på denne linjen og bli fotograf eller noe lignende. Legg gjerne igjen en kommentar om hva dere syntes om bildene :) 


(Tobias som modell)Ha en fortsatt god kveld til dere som er våken


kommentarer: 0Velkommen!!

  • Skrevet 15.10.2014
  • Klokken 21:19

Heeiii, takk for at du tar en titt innom min blogg. Planen er at jeg skal blogge om hverdagen min og innkjøp, kanskje litt til. Jeg går på Media og Kommunikasjon, så det blir mest sannsynelig noen studio bilder med i innleggene. Jeg har hatt blogg før men tenkte jeg skulle begynne på nytt nå pga jeg vil starte et nytt å sundt liv. Håper dere kommer ofte innom, og skal prøve så godt jeg kan å blogge ofte.
(Dårlig kvalitet på bildene, fordi jeg fikk de tilsendt på mail)

kommentarer: 0hits