Leaving Europe

  • Skrevet 28.06.2015
  • Klokken 01:16

Heeii sweeties! Da var jeg tilbake til min daglige blogging. På Torsdag reiser jeg til USA, og det blir oppdatering hverdag fra turen fylt med masse bilder. Forhåpentligvis fikser min lille bror en video av turen når vi har kommet hjem, se dere har noe å se frem til. Pakke liste og diverse er på vei til dere


kommentarer: 2Updated

  • Skrevet 28.06.2015
  • Klokken 01:13

Wow! Begynner å bli en stund siden sist jeg var innom her. Tenkte jeg skulle oppdatere litt på hva som skjer i livet mitt for tiden. Er en del sosiale medier jeg ikke er så aktiv på lengre, men trodde virkelig ikke blogging var en av de, og helt ærlig så er det nokk dette jeg har savnet mest. Grunnen til at jeg ikke har vært så aktiv i det siste er fordi jeg gikk meg vill i min egen lille bobble. Har ikke hatt noe som helst gøy å blogge om, Har mest gått i jobbing og bare leve offline. 

Er så lei av å være "typisk ungdom" som sitter hjemme og bare lar livet gå videre. Nei, jeg har nemmelig fått meg en hobby, som desverre ikke varte lengre 2-3 uker. Meg og Ruben har vært ute hverdag å fisket, men vi gikk fort lei da vi bare fikk 3 fisker på 2-3 uker, og fisket hver dag. Da gikk motivasjonen til fisking ned, og vi prøver å komme på noe nytt å finne på. 

I mellomtiden da vi har prøvd å komme på noe å gjøre på, reiste vi opp til Sogn med familien til Ruben. Meg og Ruben reiste med båten opp dagen etter resten av familien hans. Været var strålene, og vi fikk til og med mulighet til å sole oss en stund. Siste kvelden blei det grilling, bading og til og med en liten tur i robåten.Nå var jeg kommet hjem for å gjøre meg klar til min neste reise, som blir med min egen familie. Det blir mer blogging og et nytt innlegg om det lengre oppe. Håper starten på sommerferien din også begynte på like koselig måte.
kommentarer: 0hits