Aktiv365

  • Skrevet 12.02.2015
  • Klokken 12:22

Heeii skjønninger! Det er sikkert litt sent inn i mnd, men ut Februar har Aktiv365 tilbud på bare 99,- verdien er egentlig 1480,- fordi du får med en PT-time, en kroppsanalyse og dette er bare 99,- ut Februar, syntes ikke du det er verdt det? Jeg syntes det er ett supert tilbud. Er det virkelig så lett og billig, å ha det gøyt? Om du er en av de som syntes det er viktig å ha et godt fellesskap rundt deg mens du trener, da er Aktiv definetift stedet for deg. Jeg stor koser meg her, både på jobb og på trening. Masse kjekke folk med humor og glede. Og har du barn? da er det bare til å droppe de av hos meg, eller kolegaene mine i MiniAktiv. Vi passer godt på ditt barn, og leker masse med de. Noen ting som kanskje blir viktig for dere å vite er at MiniAktiv tar imot barn fra 6 uker til 9 år. Vi har også noe som heter Born to move for barna. Men mer informasjon om dette, finner du på nettsiden HER!


Håper alle har en fin dag videre. Så blogges vi igjen om ikke så lenge :)


kommentarer: 0Whats in my BeautyBag

  • Skrevet 10.02.2015
  • Klokken 11:12

Heeii skjønninger! Klar for et litt mer jentete innlegg? Jeg har jo lovet dere en stund nå at jeg skulle legge ut et "Whats In My BeautyBag" innlegg, so here it is girls. Jeg har kanskje ikke så mye å spesiellt å vise dere. Men skal gå på en skikkelig BeautyShopping, på favoritt butikkene Coverbrands og Lousie & Fredrik. Virkelig de beste stedene å kjøpe sminke! Ambefalles på det sterkeste. Men har dere noen andre favoritt steder å kjøpe sminke? Leave a comment, jeg vil teste de ut. Desverre så er mye av den sminken dere ser på bildene fra enkle butikker som H&M, men what can i say, jeg trenger ikke være dyrt for å være bra. 


Jeg bruker sminke så og si hver dag, men om jeg bare sitter hjemme eller hos kjæresten, og vi ikke har tenkt oss noen steder så gidder jeg faktisk ikke å sminke meg. Dette er fordi huden min tåler utrolig lite, og blir fort uren og ekkel. HATER DET! All sminken jeg bruker er ikke med på bildene, som dere kan se så er sminkebaggen min full. Hinn dagen kjøpte meg nye mineral puddre (Merke Youngblood). Først tar en jeg på en Soft beige Mineral Foundation, etter det bruker jeg Honey Mineral Foundation på de stedene jeg vil ha litt skygge. Så går jeg fort over med et lett tynt lag Medium Mineral Rice Setting Powder og for å toppe det hele putter jeg på litt Plumberry Crushed Mineral Blush, utrolig fin farge på kinnet. Det er ikke alltid jeg bruker Mineral Blushen min, fordi jeg er så deeply in love med The Balm blushen min, som er på bildene over. Den er i fargen Plaisir, som jeg kjøpte på Louis & Fredrik. Det kjøpte jeg Mineral Pudderene mine også. Super fornøyd, really!

Hvor kjøper du sminke? Hva type sminke bruker du ?


kommentarer: 3Shopping on my birthday

  • Skrevet 10.02.2015
  • Klokken 10:12

Heeii skjønninger! Hadde en super bursdag igår med Ruben, Victoria og Kim. Blei litt mye shopping følte jeg, men hver gang jeg går å shopper bruker jeg så mye penger på masse unødvendig eller ting jeg virkelig ikke trenger. Som ny veske, den jeg hadde var jo super fin, men bare følte for å kjøpe en ny en.

Dagen begynte med en sykt gøy dag på skolen i fotostudioet som dere ser lengre ned i innlegget, der jeg viser min nye jakke. Etter en dag på skolen reiste jeg hjem og spiste med familien og Ruben. Fikk også en kjempe fin tegning av lillesøss (1år) i bursdags gave av henne. Utover dagen reiste jeg og Ruben til Sartor Senter, møtte Victoria og Kim for å shoppe litt og spise, var også en liten tur innom Tremor, på lovsangskveld, men fikk desverre ikke vært der mer en et kvater.

Idag tok jeg og Juliane noen bilder av klærene og vesken jeg kjøpte. Og senere kommer det "Whats in my beautybag" innlegg, der noe er nytt fra igår. 

Genser fra Gina Tricot, 
Skjørt fra Cubus,
Veske fra Gina Tricot,

Det er mange som har spurt hvor jeg kjøpte Jeffrey Campbell skoene mine. De er egentlig gammal, har hatt de en stund nå, men jeg kjøpte de hvertfall på DNA

kommentarer: 3New inn

  • Skrevet 09.02.2015
  • Klokken 14:23


Heei igjen dere, ville bare vise dere en ny jakke jeg vill av mamma idag!! Det er en NorthPeak jakke. Kjempe fornøyd, kommer til å bli mye brukt, nå når Bergen har då kaldt og vått vær. 


kommentarer: 3Klar for ny uke

  • Skrevet 09.02.2015
  • Klokken 11:48

God morgen skjønninger. En stund siden sist nå ja, tenkte meg og Juliane skulle ta oss en tur innom bloggen min, for å oppdatere dere litt. Men er jo ikke så mye som skjer. Idag har jeg bursdag, men ikke planer for dagen. Vi sitter i gymtimen, som vi begge har tatt oss fri fra idag. Har nettopp lagt inn et nytt desig på bloggen, og håper dere liker det. Er det noen som lager Header for billig penge? så hadde jeg blitt super glad om dere kunne gidd beskjed :) 

Ha en fin dag videre, skal prøve å blogge litt mer, i fremtiden! Ha en fin dag videre!!


kommentarer: 5hits