Inspo 2015

 • Skrevet 21.01.2015
 • Klokken 10:47


  


kommentarer: 8Tremor

 • Skrevet 20.01.2015
 • Klokken 21:02

Heeii skjønninger. Siden jeg ikke har skrevet så mye på bloggen på en stund, så tenkte jeg at jeg skulle delen en viktig ting i livet mitt. Altså mitt hjemsted. For dere som ikke er kristen eller har noe imot kristendommen så trenger dere ikke lese videre. Dette er mest for de som er litt mer "open minded" og tar sjanger og sattser litt mer. 


Som de fleste vet er jeg kristen. Hver Mandag går jeg på noe som heter Bacement og hver Fredag går jeg på Tremor. Men i dette innlegger blir det bare Tremor jeg snakker om :) 

TremorXpand er ungdomsarbeidet i Tremorkirken for oss mellom 13-19 år. Vi er en gjeng unge mennesker som tror at kirken skal være et sted som bringer det beste ut av hver enkelt. Altså vi er ikke en stats kirke, der mann går hver Søndag i Gudstjeneste, og hører på Presten. TremorXpand, er mer til for oss ungdommer,
Et sted hvor mennesker blir sett, der alle trives og utvikler et sunt og godt forhold til både Gud, andre mennesker og segselv.

I bunn og grunn ønsker vi tre ting:
Kjenne Gud, - Han som har skapt oss og alt som er til. Kjenne og forstå hvem Jesus egentlig er, hva han har gjort og hva det betyr for livene våre i dag.
Dele livet sammen med hverandre i hverdagen. Ikke overfladisk og uærlig, men ekte, oppriktige og dype relasjoner.
Påvirke samfunnet rundt oss. Bry oss og bety en forskjell i menneskers liv på Sotra (altså her Tremor holder sted). Være med å gi, tjene og påvirke.

Vi samles hver Fredag kl 20:00 på Straume, over lekeland og hver Søndag kl 19:00 på Ågotnes i gymsalen ved svømmehallen. 

Mye av det jeg har skrevet om Tremor står også på Facebook siden deres. Men om dere bor på Sotra eller i nærheten av Sotra, så anbefaller jeg dere virkelig i komme. Jeg ser og føler det at noen ungdommer har feilt inntrykk av det å være kristen. Det er mange som tror at det å være kristen er kjempe kjedelig, der mann må sitte i kirken en søndags morgen og høre presten tale. Men det mange ikke forstår er at det ikke handler om å sitte å kjede seg, men at mann bruker tid med Gud.

Greit, jeg kan innrømme at jeg ikke går i kirken på Søndager, og sitter å høre på en prest mase om noen jeg ikke forstår, og det forstår jeg at dere syntes er kjedelig. Det gjør jeg også, men Tremor er helt annerledes. Så ta sjangsen å gå. Du kommer til å digge det. Og det er for alle! Om du ikke er kristen, eller er kristen!!


kommentarer: 0Dagens outfit (20.01.15)

 • Skrevet 20.01.2015
 • Klokken 11:12


kommentarer: 0Details

 • Skrevet 16.01.2015
 • Klokken 11:52
kommentarer: 4It´s friday

 • Skrevet 16.01.2015
 • Klokken 06:03

GOD MORGEN ALLESAMMEN!! Sovet godt? Endelig er det fredag igjen, siste skole dag før vi tar helg. Arh, bare digger den følelsen, og ikke nokk med det. Idag er jeg ferdig på skolen klokken 11:30, så om vi er heldig med været så rekker jeg å ta noen bilder ute i dagslyset, før jeg må løpe avgåre igjen. Tenkte jeg skulle ta meg litt tid til å blogge ikveld også. Nå må jeg neste løpe til bussen. Håper dere alle har en kjempe fin skole dag. Så blogges vi as soon as possible :D 


kommentarer: 1Tilbake

 • Skrevet 16.01.2015
 • Klokken 01:55

Heeii skjønninger. Herlighet så dårlig jeg er på å blogge for tiden, I know I know.. Jeg har endelig skrevet meg en time plan, så nå har jeg noe å gjøre på og blogge om. Helt ærlig så er jeg ikke så flink på å følge time planer, men får prøve det ut. Og skal jobbe hart for å klare det, håper det fører til mye mer blogglyst. Når jeg nevnte jobb så har jeg noe å fortelle. Jeg har fått meg jobb på Aktiv 365 (MiniAktiv), der jeg skal trene med de søte små. Jeg begynner på jobb på neste Lørdag. Dette blir bra!

Håper dere alle har hatt en fin uke :) Så blogges vi igjen, ganske så snart :) 


kommentarer: 1Dagens outfit (08.01.15)

 • Skrevet 08.01.2015
 • Klokken 09:33


kommentarer: 3Dagens outfit (07.01.15)

 • Skrevet 08.01.2015
 • Klokken 00:40

Bukse: Urban
Sko: Urban
Genser: Vero Moda 


kommentarer: 2XPAND NYTTÅRSLEIR

 • Skrevet 04.01.2015
 • Klokken 03:13

Hei skjønninger. Er vell en stund siden sist jeg blogget ja. Tenk vi allerede er i 2015, og på Mandag er det skole igjen. JIPPI! Gleder meg masse (kanskje litt unormalt å glede seg til skolen?).Tenkte jeg skulle fortelle dere litt om min nyttårsfeiring. Var noen skikkelig lange dager på meg de siste dagene før nyttårs feiringen. Har lagt meg til å sove klokken 4 hver dag, i en hel uke nå og stått opp klokken 8. Grunnen til dette er at jeg har vært på Nyttårsleir.  Som dere vet, så er jeg kristen og går på noe som heter Tremor (TN). I år var jeg med på nyttårsleiren deres og det var kjempe kjekt. Sov også på rom med noen super søte jenter, Victoria, Minca, Nina og Lene. Blei også kjent med en som heter Nicolai der.

Jeg har en følelse av at dere ungdommer som ikke kristen, har et helt feil syn på hva det vil si å tro på Gud, Jesus og Den Hellige Ånd. Dere tenker sikkert at det er kjempe strengt, og at man ikke kan ha det gøyt i det hele tatt. At mann bare må sitte inne å lese bibelen, be hver kveld, osv. Jo, altså det kan mann gjøre. Men det er helt opp til hver enkelt om de vil be hver kveld, lese hele bibelen osv. Men det går også ann å ha det gøyt. Helt ærlig, så ser jeg at de kristene vennene mine har det MYE gøyere enn de som ikke er det.

Vi hadde tidenes party, årets siste og beste happening! Jeg angrer ikke på at jeg var med på dette i det hele tatt. Og blir definetivt med neste år også. Vi hadde masse aktiviteter, bra undervisning (SOM FAKTISK ER GØYT!!), lovsangskveld er jeg klarte å ødelegge stemmen min. Det var utrolig bra steming og mye, mye mer gøyt.

Nyttårsaften blei det servert pinnekjøtt og var knall bra underholdning. Angrer litt på at jeg ikke filmet, men var litt stress å filme når jeg satt litt langt bak, og spiste meg feit.

Mitt nyttårs fårsett i år var å bli flinkere til å lese i bibelen. Og så langt at det gått utrolig bra. Må si jeg ikke har vært noe flink med dette før. Jeg leste aldri bibelen, jeg bare hørte hva som stod i den på møtene. Men nå klarer jeg å lese det selv. SUPER STOLT.Håper dere hadde en skikkelig AWESOME nyttårs feiring dere også, men venner og familien. Hva gjorde du på nyttårsaften?
Hva er ditt nyttårs-fårsett? 


kommentarer: 2hits