Instagram´er jeg følger

 • Skrevet 05.03.2015
 • Klokken 10:23

I dagens innlegg tenkte jeg at jeg skulle vise dere hvor jeg får mye inspirasjonen min fra. Bruker ofte andre blogger og instagram´er som inspirasjon, men idag viser jeg bare Instagram. Navna på instagramene står over bildet, så dere kan trykke på, for å komme innpå deres instagram. Dere kan gjerne at en titt innom min også @KallestadDesiree. Legg igjen en kommentar eller like et bilde, så tar jeg en titt innom deres instagram også.

@Inspo4all


@Rebfre


@Catytestad

Hva heter du på Instagram?

 


kommentarer: 2Inspo 2015

 • Skrevet 21.01.2015
 • Klokken 10:47


  


kommentarer: 8ChrissRub

 • Skrevet 15.12.2014
 • Klokken 11:29

Heeii!! Ville bare dele noen to super kjekke YouTubere med dere. De er to tvillinger med navn Ruben og Christoffer Hjørnevik AKA ChrissRub. De er født og oppvokst her i Bergen. To veldig humoristiske gutter, som bare elsker å ha det gøyt!! De setter virkelig et smil rundt munnen min, og tviler ikke et sekund på at de ikke gjør det samme med dere. 

Mann tenker ofte negativt om "kjente" folk, og mann tror kanskje de er litt høy på segselv, men ikke disse guttene. De gjør virkelig alt for at andre rundt dem skal ha det bra. Og har du lyst å få tak i de eller stille de noen spørsmål, så svarer de med glede.

Håper du liker disse guttene like mye som jeg gjør. Og tror nokk de hadde blitt super glad om dere Abonnerer de. Om du trykker på bildet, så kommer du rett inn på YouTube kanalen deres.

Kan slenge med en video til dere :) 


kommentarer: 0Be the right one

 • Skrevet 04.12.2014
 • Klokken 23:41

Heeii dere søte!!♥ Hvordan har DU det? Tenk for deg selv, og svar helt ærlig til degselv. Hvordan har du det egentlig? Er du glad/lykkelig? Jeg håper du har det bra og lever godt med vennene dine. For jeg tenkte jeg skulle skrive et fint innlegg om hvor viktig det er å ha et godt forhold til venner. Jeg har 2 venninner jeg sier absoult ALT til, og er så takknemelig for at jeg har de med meg uansett hva situasjon jeg er i. Men det jeg vil legge mest vekt på er at du selv er en GOD venn.

Når du går på skolen, ser du folk som sitter alene? Jeg vedder på at alle barneskoler, ungdomskoler og vidergående har minst 1 person som alltid sitter alene og ikke har noen venner å snakke med, være med eller leke med. Det er faktisk utrolig trist, tenk om det hadde vært deg? eller kanskje det er deg. Så fra nå av, hvis jeg ser noen sitte alene, så skal jeg gå bort til de og starte en samtale. Om det er du som sitter alene i alle friminutt og timer, ikke hold tilbake når folk prøver å snakke med deg. De fleste vil nokk bli kjent med deg.

Jeg har aldri selv vært helt alene uten venner. Men jeg har vært i en periode der jeg stengte ute ganske mange og nå angrer jeg på det, for noen av de mast jeg helt kontakten med. Men nye venner kommer å går. Mine to beste venninner er Juliane og Victoria, 2 utrolig herlige jenter som ALLTID får meg til å smile når jeg ikke helt er i humør. Men husk nå, ikke let etter de perfekte venner, hver en selv. Ikke si ting videre, støtt de uansett hva, men samtidlig gjør det rette. Om det de har gjort er feil, eller gale, gi de beskjed. Men på en fin måte, samtidig dom du forstår de. Det er UTROLIG viktig i et godt vennskap.Tusen takk for at du leste dette innelgget. Og håper dere tar det til dere. Og igjen ikke let etter de rette vennene. HVER den rette vennen. Samme når det gjelder kjæreste. Både jenter og gutter leter etter "the right one". Men har dere noen gang tenkt på hvor viktig det er å heller være den rette selv?


kommentarer: 3Victoria Secret Feber

 • Skrevet 13.11.2014
 • Klokken 15:07

Heihei, nå er det en stund siden jeg har droppet inn et nytt innlegg til dere folken. Tenkte jeg skulle fortelle dere litt om Victoria Secret "feberen" jeg har fått. I det siste har jeg fått helt dilla på Victoria Secret. Jeg er innom nettbutikken deres hver dag, og finner meg alltid noe nytt jeg har lyst på. Jeg har rett og slett blitt avhengi av det. De har så masse fint, som jeg ønsker meg. Så sliter dere med å finne på noe dere kan ønske dere. Eller hva du kan kjøpe til en venninne, så har Victoria Secrets perfekte gaver. Mann tenker kanskje Victoria Secrets er for dyrt til å kjøpe til en venninne. Men de har faktisk samlet 3 lukter av body sprayene og 3 lukter av body loation å lag det til en kitt som bare koser rundt 200 norske kroner. Men selvfølgelig, koster jo litt å få det sendt til Norge.


kommentarer: 3Inspo

 • Skrevet 03.11.2014
 • Klokken 11:34
kommentarer: 0hits