Vacations over

 • Skrevet 02.03.2015
 • Klokken 15:10

Halloen skjønninger! For en herlig dag, solen stråler på sitt beste her i Bergen og alle smiler og ler, en helt fantastisk start på uken. Trodde aldri jeg skulle si det men endelig er det skole igjen. Etter en lang uke hjemme i regnværet og senge kos med Sims 3. Ja, jeg sa Sims, herregud har ikke spilt det på flere år. Men siden typen min og beste kompisen hans hadde en Game uke, tenkte jeg at jeg skulle hive meg med. Bare på en litt mer jentete måte og da er jo Sims midt i blinken. Slet litt med å få tak i Sims men heldigvis kom beste Victoria med Sims til meg. Siden jeg er så heldig som har en bestevenninne som bor rett vedsiden av kjæresten min, så var d ganske så praktisk å bare gå ned å låne det. Men selvfølgelig, har ikke bare logge i sengen å Gamet hele ferien, vi hadde tenkt oss en tur opp på hytten, men det blei ikke til fordi været var ikke fint. Så det gikk i mer senge kos og litt Pretty Little Liars. Helt utrolig, er allerede på Sesong 4 Episode 8.. HOLY SHIT assa, jeg må roe litt ned her ser jeg. 

Håper dere har hatt en like fin start på uken som jeg har. Elsker utrolig nokk Mandager. 


kommentarer: 1Klar for ny uke

 • Skrevet 09.02.2015
 • Klokken 11:48

God morgen skjønninger. En stund siden sist nå ja, tenkte meg og Juliane skulle ta oss en tur innom bloggen min, for å oppdatere dere litt. Men er jo ikke så mye som skjer. Idag har jeg bursdag, men ikke planer for dagen. Vi sitter i gymtimen, som vi begge har tatt oss fri fra idag. Har nettopp lagt inn et nytt desig på bloggen, og håper dere liker det. Er det noen som lager Header for billig penge? så hadde jeg blitt super glad om dere kunne gidd beskjed :) 

Ha en fin dag videre, skal prøve å blogge litt mer, i fremtiden! Ha en fin dag videre!!


kommentarer: 5It´s friday

 • Skrevet 16.01.2015
 • Klokken 06:03

GOD MORGEN ALLESAMMEN!! Sovet godt? Endelig er det fredag igjen, siste skole dag før vi tar helg. Arh, bare digger den følelsen, og ikke nokk med det. Idag er jeg ferdig på skolen klokken 11:30, så om vi er heldig med været så rekker jeg å ta noen bilder ute i dagslyset, før jeg må løpe avgåre igjen. Tenkte jeg skulle ta meg litt tid til å blogge ikveld også. Nå må jeg neste løpe til bussen. Håper dere alle har en kjempe fin skole dag. Så blogges vi as soon as possible :D 


kommentarer: 1Tilbake

 • Skrevet 16.01.2015
 • Klokken 01:55

Heeii skjønninger. Herlighet så dårlig jeg er på å blogge for tiden, I know I know.. Jeg har endelig skrevet meg en time plan, så nå har jeg noe å gjøre på og blogge om. Helt ærlig så er jeg ikke så flink på å følge time planer, men får prøve det ut. Og skal jobbe hart for å klare det, håper det fører til mye mer blogglyst. Når jeg nevnte jobb så har jeg noe å fortelle. Jeg har fått meg jobb på Aktiv 365 (MiniAktiv), der jeg skal trene med de søte små. Jeg begynner på jobb på neste Lørdag. Dette blir bra!

Håper dere alle har hatt en fin uke :) Så blogges vi igjen, ganske så snart :) 


kommentarer: 1JULETIDEN

 • Skrevet 27.12.2014
 • Klokken 11:23

God morgen dere søte :) En ny dag i vente og idag åpner butikkene igjen, etter enda en juledag. Tiden flyr så fort forbi, det er helt sykt. Men merker godt, at jeg ser frem til skolen starter igjen og jeg får vært med Juliane. Håper og tror det blir mer blogging for oss begge. Maybe video og? Men vet ikke helt når det blir.

Planene mine for dagen er å ta meg en shoppings tur med venninnen min og rydde i klesskapet. Håper dere får en kjempe fin dag. Og ta gjerne en tur innom bloggen min senere idag. Da kommer innkjøps innlegget. Og kanskje litt mer. LOOVE YOOU LOOTS folkens.

 

 


kommentarer: 1Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær

 • Skrevet 15.12.2014
 • Klokken 11:59

OÆÆ SNØØ!! Nå kan jeg med hånden på hjerte si at julen er kommet til Bergen. Blir så glad av å se snøen, for da vet jeg at alle barna gleder seg til å leke, ake og stå på ski. Så for dere voksene, håper dere har tatt vinterdekk på bilen, og er klar for glatte veier. JULEN ER HER. Pakk frem vinter klær, varme ytettøy og kos dere skikkelig. Dette er favoritt årstiden min. Syntes den er så koselig, når alle familier samles og koser seg.

Bare et lite tips fra meg. Ta med dere barna på hytten eller hvertfall opp på fjellet og la de leke i snøen, drikke kakao mens de ser på koselige juleserier på TV. Ahh, så herlig det er med jul.


kommentarer: 0Pepperkake baking på Tremor

 • Skrevet 01.12.2014
 • Klokken 22:59

(bilder)


kommentarer: 2My loss

 • Skrevet 24.11.2014
 • Klokken 19:28

Hei søte. Er en stund siden sist nå. Jeg har desverre muste minnekortet til kamera mitt, og derfor har jeg ikke blogget. Syntes selv det er kjedelig med innlegg uten bilder. Tror jeg skal kjøpe nytt imorgen, så får vi se om det blir blogging da. Er det noe dere vil jeg skal blogge om forresten?
kommentarer: 2The heart wants what it wants

 • Skrevet 15.11.2014
 • Klokken 12:29

Denne sangen sier vell litt om hva jeg føler akkuratt nå. Har dere en sang dere virkelig føler er skreve for dere? Del gjerte sangen i kommentarfeltet


kommentarer: 0Mixed feelings

 • Skrevet 15.11.2014
 • Klokken 00:54

Hei søte lesere. Idag har ikke vært så lett for meg, litt opp og ned i humøret. Skal ikke gå så langt inn på meg og Ruben sitt private forhold. Men idag gikk det skikkelig gale. Jeg mast han som både venn og kjæreste. Det kommer nokk ikke til å skje noe med oss igjen. Må innrømme at jeg er ganske lei meg, men har hatt fantastiske folk rundt meg idag som har fått meg glad. Gruer meg litt til å legge meg, for det er da mann begynner å tenke så mye, MEN jeg få vell gjøre alt jeg kan for å ikke tenke på han. Så vi kan heller bytte tema og snakke om hva jeg har gjort idag!!

Når jeg var på vei hjem fra skolen idag, så møtte jeg Victoria og var med hun hjem. Der vi gjorde hos klar til Tremor. Det er et Kristen møtested for ungdomer. Der det er en "konsert" og de taler om Jesus og Gud. Har ikke snakket om dette på bloggen før. Fordi jeg ikke har hatt planer om at dette skal være en sånn kristen blogg, der jeg blogger om Gud og Jesus og ting som det. Men tenkte dette innlegget kunne ha det med. Dette ungdomsmøte er hver Fredag. Jeg syntes det er kjempe koselig, med masse venner der, og et godt miljø. Det starter med en mini konsert, der noen fra Tremor synger. De er så super flinke. Idag satt jeg helt framme for å høre på Simon (kompisen min), siden han sang. Fikk uheldigvis ikke filmet det :( Men han var så utrolig flink! Skulle ønske alle dere kunne hørt han! APLAUS for Simon!! 

Det var egentlig dagen min etter skolen. Kommer et innlegg om hva jeg gjorde på skolen snart. 

Her er noen nydelige bilder av meg og min nydelige Victoria 
kommentarer: 0JEG VIL LESE DIN BLOGG

 • Skrevet 02.11.2014
 • Klokken 23:53

Heeii søte lesere!! Jeg ville først og fremmst takke for alle dere som har vert inne på bloggen min idag. Som dere sikkert har merket så har blogg lysten min vert på topp idag og det tror jeg den vil nå en stund fremover. Så håper alle dere som har vert innpå idag, kommer til og fortsette med det. Kanskje det blir noen videoer og etter hvert.
Men igjen, tusentakk til alle dere som har vert innpå.


Jeg vil også lese deres blogg, kanskje dere blir mine nye favoritter. Nå fortiden så leser jeg veldig mye av Erica Mohn og Aurora Mohn sine blogger. Men har også lyst å bli fast leser på andre sine blogger. Så om dere har blogg, legg igjen bloggen deres i kommentar feltet, så tar jeg meg en titt innom. Hvem vet, kanskje jeg blir fast leser på deres blogg?
kommentarer: 2Dagen i bilder

 • Skrevet 02.11.2014
 • Klokken 23:00


Ta også en titt innom Malin Hammersland sin blogg (hun på bildene)

http://unshakeable.blogg.no/


kommentarer: 0hits