Shopping on my birthday

  • Skrevet 10.02.2015
  • Klokken 10:12

Heeii skjønninger! Hadde en super bursdag igår med Ruben, Victoria og Kim. Blei litt mye shopping følte jeg, men hver gang jeg går å shopper bruker jeg så mye penger på masse unødvendig eller ting jeg virkelig ikke trenger. Som ny veske, den jeg hadde var jo super fin, men bare følte for å kjøpe en ny en.

Dagen begynte med en sykt gøy dag på skolen i fotostudioet som dere ser lengre ned i innlegget, der jeg viser min nye jakke. Etter en dag på skolen reiste jeg hjem og spiste med familien og Ruben. Fikk også en kjempe fin tegning av lillesøss (1år) i bursdags gave av henne. Utover dagen reiste jeg og Ruben til Sartor Senter, møtte Victoria og Kim for å shoppe litt og spise, var også en liten tur innom Tremor, på lovsangskveld, men fikk desverre ikke vært der mer en et kvater.

Idag tok jeg og Juliane noen bilder av klærene og vesken jeg kjøpte. Og senere kommer det "Whats in my beautybag" innlegg, der noe er nytt fra igår. 

Genser fra Gina Tricot, 
Skjørt fra Cubus,
Veske fra Gina Tricot,

Det er mange som har spurt hvor jeg kjøpte Jeffrey Campbell skoene mine. De er egentlig gammal, har hatt de en stund nå, men jeg kjøpte de hvertfall på DNA

kommentarer: 3
Anita Søvold

10.02.2015 kl.10:30

Nydelige bilder :)

Madde K.K

10.02.2015 kl.12:37

Åh, kjempe fint. Elsker de skoene :)

Ønsker deg en fin uke :)

Kristine Valberg

10.02.2015 kl.21:04

Kjempesøte bilder, liker veldig godt antrekket du har på deg! :D

Legg igjen en kommentar

hits