XPAND NYTTÅRSLEIR

  • Skrevet 04.01.2015
  • Klokken 03:13

Hei skjønninger. Er vell en stund siden sist jeg blogget ja. Tenk vi allerede er i 2015, og på Mandag er det skole igjen. JIPPI! Gleder meg masse (kanskje litt unormalt å glede seg til skolen?).Tenkte jeg skulle fortelle dere litt om min nyttårsfeiring. Var noen skikkelig lange dager på meg de siste dagene før nyttårs feiringen. Har lagt meg til å sove klokken 4 hver dag, i en hel uke nå og stått opp klokken 8. Grunnen til dette er at jeg har vært på Nyttårsleir.  Som dere vet, så er jeg kristen og går på noe som heter Tremor (TN). I år var jeg med på nyttårsleiren deres og det var kjempe kjekt. Sov også på rom med noen super søte jenter, Victoria, Minca, Nina og Lene. Blei også kjent med en som heter Nicolai der.

Jeg har en følelse av at dere ungdommer som ikke kristen, har et helt feil syn på hva det vil si å tro på Gud, Jesus og Den Hellige Ånd. Dere tenker sikkert at det er kjempe strengt, og at man ikke kan ha det gøyt i det hele tatt. At mann bare må sitte inne å lese bibelen, be hver kveld, osv. Jo, altså det kan mann gjøre. Men det er helt opp til hver enkelt om de vil be hver kveld, lese hele bibelen osv. Men det går også ann å ha det gøyt. Helt ærlig, så ser jeg at de kristene vennene mine har det MYE gøyere enn de som ikke er det.

Vi hadde tidenes party, årets siste og beste happening! Jeg angrer ikke på at jeg var med på dette i det hele tatt. Og blir definetivt med neste år også. Vi hadde masse aktiviteter, bra undervisning (SOM FAKTISK ER GØYT!!), lovsangskveld er jeg klarte å ødelegge stemmen min. Det var utrolig bra steming og mye, mye mer gøyt.

Nyttårsaften blei det servert pinnekjøtt og var knall bra underholdning. Angrer litt på at jeg ikke filmet, men var litt stress å filme når jeg satt litt langt bak, og spiste meg feit.

Mitt nyttårs fårsett i år var å bli flinkere til å lese i bibelen. Og så langt at det gått utrolig bra. Må si jeg ikke har vært noe flink med dette før. Jeg leste aldri bibelen, jeg bare hørte hva som stod i den på møtene. Men nå klarer jeg å lese det selv. SUPER STOLT.Håper dere hadde en skikkelig AWESOME nyttårs feiring dere også, men venner og familien. Hva gjorde du på nyttårsaften?
Hva er ditt nyttårs-fårsett? 


kommentarer: 2
Madde K.K

04.01.2015 kl.09:49

Hørtes veldig morsomt og koselig ut da :)

Ha en fin dag!

(Har skrevet et litt person innlegg på bloggen, les det gjerne!)

Victoria

04.01.2015 kl.14:33

❤️

Legg igjen en kommentar

hits