Be the right one

  • Skrevet 04.12.2014
  • Klokken 23:41

Heeii dere søte!!♥ Hvordan har DU det? Tenk for deg selv, og svar helt ærlig til degselv. Hvordan har du det egentlig? Er du glad/lykkelig? Jeg håper du har det bra og lever godt med vennene dine. For jeg tenkte jeg skulle skrive et fint innlegg om hvor viktig det er å ha et godt forhold til venner. Jeg har 2 venninner jeg sier absoult ALT til, og er så takknemelig for at jeg har de med meg uansett hva situasjon jeg er i. Men det jeg vil legge mest vekt på er at du selv er en GOD venn.

Når du går på skolen, ser du folk som sitter alene? Jeg vedder på at alle barneskoler, ungdomskoler og vidergående har minst 1 person som alltid sitter alene og ikke har noen venner å snakke med, være med eller leke med. Det er faktisk utrolig trist, tenk om det hadde vært deg? eller kanskje det er deg. Så fra nå av, hvis jeg ser noen sitte alene, så skal jeg gå bort til de og starte en samtale. Om det er du som sitter alene i alle friminutt og timer, ikke hold tilbake når folk prøver å snakke med deg. De fleste vil nokk bli kjent med deg.

Jeg har aldri selv vært helt alene uten venner. Men jeg har vært i en periode der jeg stengte ute ganske mange og nå angrer jeg på det, for noen av de mast jeg helt kontakten med. Men nye venner kommer å går. Mine to beste venninner er Juliane og Victoria, 2 utrolig herlige jenter som ALLTID får meg til å smile når jeg ikke helt er i humør. Men husk nå, ikke let etter de perfekte venner, hver en selv. Ikke si ting videre, støtt de uansett hva, men samtidlig gjør det rette. Om det de har gjort er feil, eller gale, gi de beskjed. Men på en fin måte, samtidig dom du forstår de. Det er UTROLIG viktig i et godt vennskap.Tusen takk for at du leste dette innelgget. Og håper dere tar det til dere. Og igjen ikke let etter de rette vennene. HVER den rette vennen. Samme når det gjelder kjæreste. Både jenter og gutter leter etter "the right one". Men har dere noen gang tenkt på hvor viktig det er å heller være den rette selv?


kommentarer: 3
Emilie Aurora Olsen

04.12.2014 kl.23:52

du er så fin du, desiree :D

Julianna

05.12.2014 kl.00:37

Åee dere er såå søte sammen!!! <3 skulle ønske jeg var som dere :) Elsker bloggen din Desiree, og din Juliane <3

Desiree Kallestad

05.12.2014 kl.00:42

Julianna: hmm, du har vist sammen IP adresse som "likerikkeblondehoes og Aurora. Hmm, det var rart..

Men tusen takk for så fine komplimanger :) Blir utrolig glad for det <3

Legg igjen en kommentar

hits